Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

No komu věřit. Jednak mě překvapilo, kolik chyb bylo v textu poškozených. No předpokládám, kdyby šlo o nějakou ofiko zprávu, že by textu udělal někdo alespoň gramatickou korekturu. Takže v prvé řadě nevěřím autorovi. Na druhé straně  znám policii, která se snaží mít co nejméně práce a problémů. Jednou jsem našel u svého bytu zjevně násilím otevřené dveře. Pachatel však z bytu nic neodcizil a přivolaná policejní hlídka se mi snažila přesvědčit, abych to nehlásil, když se mi nic neztratilo. Takže, pokud to policie chtěla bagatelizovat, není důvod tomu nevěřit.

3 0
možnosti
Foto

Dobře. Že DSSS propagandisticky kecá je jedna věc:) Na druhou stranu bych to možná zrovna v téhle chvíli nepřeháněla s etnoemancipační aktivitou. Na chvíli.Někdy může být méně více:)

0 0
možnosti
MC

Čeští Romy i policii ČR máme takovou, jakou si zasloužíme. DSSS je zde proto, že jsme stále, jako chytrá horákyně. Český stát zde budujeme jako "Nové císařovy šaty.":-)

1 0
možnosti
FV

Pokud je to vyjádření manžela autentické (což nevím, trochu mi to znevěrohodňuje jeho umístění právě u DSSS), tak spíše věřím jemu, protože policajti rádi lžou skoro tolik jako cikáni ...

4 0
možnosti
LN

..proč to cpete sem...když to smolíte pro evidentně rasisitický server placený z veřejného rozpočtu...????

6 0
možnosti
JM

To víte, třeba chce, aby si to přečetl i někdo jiný, než skalní čtenáři jmenovaného serveru. Někdo, kdo jeho a čtenáře zmíněného serveru živí;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS