Diskuse

Jak to s Romy v politice vidím já?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Jací Romové? O kom to mluvíte? Vždyť podle korektních politiků, multikulturalistů a jiných ochránců všech možných svobod a práv vlastně žádní Romové neexistují! Pokud to není pozitivní, nesmí se příslušnost k etniku, menšině  uvádět, protože to je prý rasismus. K romské národnosti se hlásí pár tisíc občanů, jejich skutečný počet se jen odhaduje, protože je "nekorektní" o Romech cokoliv zjišťovat (kolik jich kde žije, jak bydlí, jaká je kriminalita, jaké je vzdělání, zaměstnanost, velikost rodin, pobírané dávky a podpory atd.). Takže přepadne-li banda výrostků pokojného občana a jsou to Romové, nesmí se to zveřejnit. Kandiduje-li ve volbách Rom, tam se to zveřejnit může.

Měli bychom si ujasnit, jestli jsme všichni jen občané, nebo jen Češi, nebo také ještě Slováci, Ukrajinci, Moravané, Pražané, Jihočeši, malí, velcí, tlustí, mladí, staří, bílí, tmaví nebo třeba Romové.

3 0
možnosti
AT

Taže je vlastně špané když se do parlamentu nedostal žádný Rom, jen proto že je Rom a měl by být upředňostňován...

1 0
možnosti
JK

J63a31r91d91a 90K90u66b19r

30. 10. 2013 11:47

Stát potřebuje vymýtit zloděje, ne tam další nabírat ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Podle ohlasů na různých webových stránkách jsem si myslela že k volbám půjdou i romská batolata a skutek a realita? Už jste viděli nebo slyšeli že v obcích a městech kde si lidé stěžují na zvýšenou kriminalitu, vulgární chování, napadání, obtěžování hlukem, špínou a smradem ze strany těch neslušných Romů že by přijel nějaký člen z romské organizace nebo ten Kumar Vishwanathan bouchl do stolu a zařval, tak takhle tedy né milí občane, nám slušným Romům ostudu dělat nebudete. Oni se nejradějí předvádějí na romských schromážděních s tanečky a spěvy. Policie ČR jim v případě jakéhokoliv pochodu nespokojených občanů zajistí bezpečnost, a oni mohou nadále celou situaci eskalovat a snažit se z toho získat jak politické body, tak i finanční kapitál. A pomyslnou třešničkou na dortu je také skutečnosti, že všude kolem a to i v zahraničí mohou barvitě popisovat, v jak moc rasistickém státě musí žít, jak moc trpí a jsou jim odepírána i ta nejzákladnější lidská práva. Ale jít k volbám a volit tam své lidi? Ani náhodou, oni mají jistější než u romských politiků psát, špinit a volat do zahraničí o pomoc jak je jim v Česku ubližováno.

8 0
možnosti
MS

Myslím, že pláčete na špatném hrobě. Romská strana získala ve volbách celých 609 hlasů. Přitom kvalifikované odhady uvádějí, že u nás žije asi 250 tisíc Romů. Takže měli byste začít u sebe a to nejlépe v komunální politice, kde je větší šance prosadit indiviuality.

4 0
možnosti
PD

Jaký si uděláš, takový to máš. Život není spravedlivý. Nečekej pořád na cizí pomoc. Místo takových článků bych rád někdy viděl zamyšlení na povahou Romů.

http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/romove-nici-infekcni-oddeleni-20081119.html

3 0
možnosti

Pane Dvořáku, myslíte tenhle článek? Jak romské děti na infekčním oddělení v prostějovské nemocnici zdemolovali pokoje? Jak čurali a káleli v rozích pokojů? No když to od dětství viděli u svých rodičů jak vybydlují domy a byty a nikoho z radnice ani nenapadne po nich vyžadovat uhrazení vzniklých škod ( ničení cizího majetku ) ale naopak požadují přidělení dalšího bytu protože ten jejich je zdravotně závadný tak mne to ani nepřekvapilo když jsem to viděla v televizi.

Prostějov - Infekční oddělení prostějovské nemocnice je v těchto dnech vzhůru nohama. Důvod? Skupinka pacientů romské národnosti z Olomouce rozbíjí, na co přijde. Za pár dnů stačili v pokojích, kde jsou hospitalizováni, zničit umyvadla nebo venkovní žaluzie, některé věci vyházeli z oken.

Čtěte více na: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/romove-nici-infekcni-oddeleni-20081119.html

Prostějov - Infekční oddělení prostějovské nemocnice je v těchto dnech vzhůru nohama. Důvod? Skupinka pacientů romské národnosti z Olomouce rozbíjí, na co přijde. Za pár dnů stačili v pokojích, kde jsou hospitalizováni, zničit umyvadla nebo venkovní žaluzie, některé věci vyházeli z oken.

Čtěte více na: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/romove-nici-infekcni-oddeleni-20081119.html

Prostějov - Infekční oddělení prostějovské nemocnice je v těchto dnech vzhůru nohama. Důvod? Skupinka pacientů romské národnosti z Olomouce rozbíjí, na co přijde. Za pár dnů stačili v pokojích, kde jsou hospitalizováni, zničit umyvadla nebo venkovní žaluzie, některé věci vyházeli z oken. Čtěte více na: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/romove-nici-infekcni-oddeleni-20081119.html

1 0
možnosti
MT

Položím Vám jednu otázku. Ve volbách kandidovala romská strana. Povězte mi tedy prosím, proč ji romové nevolili? Děkuji za odpověď.

6 1
možnosti
MT

Ještě to upřesním. VObdrželi celkem 609 hlasů.Při sčítání obyvatel se k Romské národnosti přihlásilo 13 150 obyvatel. Kde je ten oficiální rozdíl?

3 0
možnosti
FV

Z praxe:

V našem okrsku i přes poměrně velké místní zastoupení cikánské menšiny přišli k volbám jen dva - cikán a cikánka (netuším jestli to byli romové anebo třeba kalderašové či sinti), přičemž cikán pouze dohlížel jak cikánka volí (netuším proč nevolili oba) a vím, že ani ona tu RDS 100% nevolila, protože ji v tom okrsku (ale ani v sousedních) nevolil vůbec nikdo.

4 1
možnosti
FV

Pane Kotláre, proč ten mínus? Tohle je prostě fakt a pokud si vyjedete výsledky na serveru volby.cz za jednotlivé okrsky se silnou cikánskou minoritou, zjistíte, že i jinde to bylo podobné. Ostatně celkový výsledek RDS tomu také odpovídá. Možná slečna volila Okamuru, možná někoho zcela jiného - to samozřejmě již netuším.

4 0
možnosti